Dolores Redondoren instagramean ikusi nituen "Urrekin egiñak" eta etxean egiten ahaleginduko nintzela esan nion. Esana bete behar denez... eta txokolatea ez zaidanez bapez gustetan ... jijiji gaurko errezeta berari eskaintzen diot.
Osagaiak:
Txokolate tableta bat (ez badekozu... koberturarako txokolatea eta pepitak nahastean, nik holan eindot)
Urrak nahi beste (urra gutxi nituenez, batzuk urrakin eta besteak neukazen fruitu lehorrekin egin ditut)
Nola egiten dien? Oso errez!!!
Lehenengo gauza katilu baten txokolatea urtu behar dogu, bi era dauz:
1- Maria bainuan: ontzi baten ura irakitzen ipini ta gero katilu bat ur irakitan dekozun ontzian sartu eta bueltak emoten apurke apurke txokolate guztia urtu arte.
2- Mikrouhin labean, kontuz ez ipini potentzia altuan! Hobeto da apurka apurka berotu eta katilua bero dagoenean bere beroaz txokolatea bueltak ematen urtzea. Erre ezkero, akabo! kontuz ibili. Nik minutu bat 360 w eta beste 2 minutu 180w ipintzearekin nahiko.
Behin txokolatea urtuta urrak nahastatu.
Iruzkinak
Argitaratu iruzkina
Eskerrik asko webean zure iritzia emoteagaitik. Gero arte!!
Gracias por comentar en la web! Espero verte por aquí pronto!!